Her kan du læse nogle af mine tanker

Det der omgiver os fylder også i vores bevidsthed - kender du det, at noget kan stresse dig, fordi du synes det er grimt? Noget kan klæde hinanden og højne hinandens værdi, andet passer ikke sammen og skriger måske mod hinanden, der må gerne være en spænding og kontrast i fremtoningen, men der skal være en balance i helheden af farver, former, og en god indbyrdes påvirkning af de ting der omgiver hinanden - så der er rart at opholde sig!

Farver er for mig lige som vitaminer, nogle farver har vi brug for nu, og andre er vi mættede af. Hvilke farver har du i dit liv nu - hvilke farver kunne du tænke dig mere af? Jeg mener, at vi kan bruge farverne til at støtte vores egen udvikling.

Individuelt er vi forskellige steder i udviklingen, har forskellig "smag" - men overordnet er der noget der går lidt igen hos os alle og i tiden.

Farver har forskellig påvirkning, rød kan f.eks. virke varmende og oplivende. Rød høre desuden til i rodchakraet, rød kan hjælpe dig til at få en god jordforbindelse og føle en større sikkerhed og mental tilstedeværelse.

Gul udstråler for uden glæde også: vær opmærksom, derfor bruges farven oftest til udsalgs- og tilbudsskilte.

I den alternative tankegang høre gul til det 3. chakra solar plexus, dette er vores personlige kraftcenter og har bl.a. indvirkning på vores selvværd. Lys gul beklædning kan virke afslappende og mildt.

Der findes masser af skemaer over hvad farver betyder - og hvad de gør ved dig, men prøv at mærk efter med dig selv!

For et stykke tid siden havde mange danskere malet gult i deres stuer.
Det kunne tolkes som "se mig" og kunne opfattes som et behov for tryghed. Der føltes rart, omfavnende og hyggeligt at være.

Men nu er vi blevet mættede af denne farve på stue væggen :-), den er blevet for meget og for "trykkende"

Vi har så mange indtryk i hverdagen og har brug for ro og afslapning i hjemmet, så behovet opstod for at vi fik malet hvidt på væggene, købte hvide sofaer osv. Hjernen slapper af nu, det føles rart med det lyse indtryk, der er ikke så meget at forholde sig til.
Men måske er det alligevel for lyst og svævende? Måske gik vi for Hvidt? Hvor er vores personlighed? Hvordan kan vi mærke os selv i alt dette hvide?

Vi får brug for at tilsætte noget, der giver rummet og os selv lidt mere jordforbindelse - et stå sted - Dit hjem må gerne vise din egen personlighed og din sjæl, så du føler dig hjemme, afslappet og godt tilpas.

Billeder, i farver der passer til din helhed, er med til at give dig balance og velvære.

Jeg vejleder dig gerne.