Clairvoyance
     - dig i perspektiv
Forside
Clairvoyance
Healing
Fjernhealing
Øreakupunktur
Galleri
Foredrag
Priser
Kontakt mig
Hvem er jeg
Gæstebog
 
Gæstebog


17-02-2012 - michael promlok johansen

Føler kontakt, med farver, indtryk


13-05-2012 - Conny Schreiber

Ganz tolle Bilder. Sie gefallen mir sehr. Mit welchem Techniken malst du alles?
Lieber Gruß aus Deutschland!
Conny

10-04-2012 - Pia Julie Bang Jensen

Hej min ven.
Flot side du har.
Glæder mig til at hente min fødselsdags gave og til at se nogle flere af dine malerier på nær hold.
Knus Pia


05-01-2012 - sanne absalonsen

Hej Susanne.
Jeg er og bliver en stor beundrer af dine malerier, og jeg glæder mig usigeligt meget til at komme forbi en dag.
For ikke at glemme; sikke skøn og behageligt musik du har på din hjemmeside :-)
Knus og tanker


12-10-2011 - linda palm

Søde kære Susanne
Tusind tak for dit fantastiske maleri, for din kunstneriske sans for sammensætning og indretning og for din vedholdenhed.
Du er uvurderlig


13-09-2011 - Jørgen

Hej Susanne det ee flot og god hjemmeside du har og det er et flot galleri du har og billede er bare så flotte synds jeg.
mvh
Niels Jørgen


18-03-2011 - Allan Karms

Kære Susanne.
Jeg har mødt dig og dine malerier/kunst, og sjældent har jeg mødt et mennesker der går op i en højere enhed med sit kunstneriske virke.
Hun bobler (uden at koge over) hendes disciplin kunstnerisk er forbilledlig, det er fabulerende, inspirerende og følsomt på een gang.
Det eneste man kan sige er synd, er at hun først nu i en moden alder satser på, og virkelig brænder for at vise sine værker frem, og mit højeste ønske for Susanne er at hun må få den store opbakning fra publikum der kan give hende beviset på at hun er på sin rette hylde, og anspore hende til at smide alle hæmninger, og bare klø på med at skabe den udstilling som kan blive hendes gennembrud, og dermed give hende noget til gengæld for den helt fantastiske oplevelse det er, at vi kan få lov at opleve hendes fantastisk inspirerende malerier.
kh. Allan Karms


29-01-2011 - Brian E. Kaufmann jr.

Kære Susanne.
Jeg er en stor beundrer af dig som menneske, og din kunst. Har sjældent oplevet større indtryk, end når jeg får lov og sidde stille og nyde livet i din kunst.
Der er så meget udtryk i dine billeder.. man ser sig aldrig mæt i dem..
Carpe Diem
Kærligst
Brian K.


26-11-2010 - Helle Hoff Kunze

Kæreste Susanne !
Har været inde og få bekræftet alt det dejlige jeg godt vidste alligevel. Du er en dejlig, kærlig og indsigtsfuld kvinde. knus


05-11-2010 - lisa hansen

Har besøkt hjemmesiden din, Interesant. Har stor interesse for clairvoyance.


05-06-2010 - Susanne Rosenmaier Jensen

Tak for dig som min ven Susanne!


05-05-2010 - Conni Elisabeth Andersen

Jeg har gennem flere år døjet med hedeture, bevidst fravalgt hormonbehandlinger og troede egentlig ikke, at der var andre muligheder for at komme igennem denne periode af livet. Lige indtil jeg kom i kontakt med Susanne ;-)
Susanne gav mig øreakupuntur og healing, det var heldigvis en kortvarig pine at få nålene sat i, jeg fik 9 nåle i det ene øre og 6 i det andet. Susanne fortalte mig, at nålene selv ville falde ud i takt med, at de havde udrettet deres mission. Den sidste nål faldt ud 14 dage efter at være blevet sat i. Susanne fortalte mig, at jeg skulle påregne flere efterfølgende behandlinger. Det har dog ikke været nødvendigt!
Jeg oplevede, at hedeturene tog til, specielt om natten, imens nålene sad i, men efterfølgende har jeg været symptomfri! DET ER EN GAVE!
Kære Susanne, af hjertet tak!
Hilsen
Conni Andersen


02-05-2010 - Allis Kjærgaard

Hej Susanne. Jeg har været svimmel i 3 år! Efter en gang fjernhealing kan jeg mærke en stor forskel på mig selv, og den forandring er jeg meget glad for. Lægerne har sagt, at der ikke er en behandling, at det må jeg lære at leve med. Nu har jeg fået det meget bedre selvom lægerne har givet op.
Du fortalte uden at vide noget om mig, at du oplevede; at du healede nogle små hvide sten inden i mit øre, du vidste ikke hvad det var.
Det du gjorde virkede i hvert fald. Inden jeg kom til at døje med svimmelhed, vidste jeg heller ikke, at der var noget, der hed øresten. Først fik jeg kræft, blev opereret og da jeg havde fået den sidste kemo, flyttede jeg ind i en lejlighed tæt på Flemming. Der havde været lukket for vandet, fordi der skulle laves nyt badeværelse. mureren ville hellere drikke end arbejde, så der var lukket for vandet i mindst 6 uger. Der var murerstøv over det hele, så jeg startede med at gøre rent. Jeg tænkte ikke på, at vandet kunne være farligt for mig. Det sidste jeg husker, inden Flemming fik lægen til at komme ud var, at jeg kørte som en brækket arm. På en lille tur, var jeg oppe på fortovet flere gange. De sidste 4 døgn inden jeg blev indlagt, husker jeg ikke. Jeg lå så i koma i ca. 10 døgn. Den første uges tid efter komaen, blev jeg madet. Jeg havde fået legionærsyge af dampen fra det vand, jeg gjorde rent i.
Siden og det er næsten 3 år, har jeg døjet med svimmelhed. Alt skulle foregå i slowmotion, eller blev jeg svimmel. Det var neurologen, der sagde, at der ikke var nogen behandling og det måtte jeg lære at leve med. Han sagde også, at jeg havde fået for lidt ilt, da jeg havde legionærsyge. Ørelægen undersøgte balancenerven og ledte efter øresten, men uden at finde noget galt. Han behandlede mig, som om det var øresten, men det ændrede ikke noget. Et godt eksempel på, at du har gjort meget for mig er, at når jeg lå på ryggen og skulle op og sidde, så blev jeg så svimmel, at jeg fik kvalme. Det gør jeg ikke mere. Jeg vil aldrig glemme, hvad du har gjort for mig. Jeg håber, at du på et tidspunkt kommer i køreafstand fra os, så vi kan komme og møde dig. Endnu en gang mange tak for det du har gjort for mig.
Jeg vil til at lave noget. Det er dejligt at jeg kan det igen.
Knus Allis


06-04-2010 - Flemming Lisborg

Hej Susanne.
Tak for healingen i dag. Du kan tro jeg jeg kunne mærke den. Da jeg gik i seng, gik der ikke længe, før jeg kunne mærke noget, den gik igennem hele kroppen, det var en dejlig fornemmelse. Først frøs jeg lidt og så kom varmen.
Det var som om jeg faldt længere og længere ned i sengen og så var jeg væk.
Med venlig hilsen
Flemming


25-09-2009 - Gert Grant

Hej min ven.
Tak for hvad du gav mig til Clairvoyancen og healingen i går.
På turen hjem sad jeg og tænkte på det hele, jeg følte min trist og blev lidt fugtig i øjnene.
Jeg kunne mærke, at det var rigtigt, hvad du havde sagt, og det gav mig en lettelse, jeg slap noget af det!
Efterfølgende har jeg kigget på min seddel, læst hvad du sagde til mig - alt sammen er rigtigt!
Som du fortalte mig: Hvis man ikke gør noget, så sker der ikke noget.
Så jeg gør noget!
Held og lykke med dine projekter.
Kærlig hilsen
Gert


14-09-2009 - Elsebeth Erlandsson

Hej Susanne.
Nu er det længe siden, du gav mig healing. Du har måske undret dig over, hvordan det har gået med din svenske forbindelse.
Du gav mig en så fin healing, at jeg kom ind i et godt forløb. Men jeg ved nu, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg behøver healing en anden gang.
Varme hilsener fra
Elsebeth


01-06-2009 - Fie Marcher

Fredag den 22 maj, var dagen som skulle vende op og ned på mit liv..
Jeg havde en aftale med Susanne, at hun skulle komme på besøg. Jeg indrømmer, at jeg var meget skeptisk, og ikke rigtig troede på noget. Vi sad og snakkede lidt, og så fik jeg sat nåle i mit venstre øre.
Jeg ønsker at holde op med at ryge, og vil prøve ALT, og har snart prøvet ALT uden held. Min tanke har hele tiden været, at det ikke skader at prøve noget nyt. Efter at nålene var kommet i, satte jeg mig hen i min lænestol, hvor jeg skulle slappe af.. Susanne begyndte at heale mig.. Jeg blev først meget kold i hele kroppen, men varmen sneg sig roligt frem, en underlig fornemmelse. På et tidspunkt, begynder jeg at hoste helt vildt og voldsomt, og kan faktisk ikke stoppe igen. Jeg kan stadig huske, den der fornemmelse i min hals, som om jeg lige havde røget 30 smøger, det kradsede og var meget ubehagelig. Jeg oplever en meget stærk følelse i min krop lige pludselig. En følelse af sorg, glæde, savn og kærlighed. Jeg begynder at græde voldsomt og kan ikke stoppe igen, selvom jeg prøver at holde mig tilbage, men kan bare ikke.. Jeg lader mine tårer få frit løb, og lige pludselig ser jeg min afdøde mor (som jeg har haft et meget specielt forhold til, og som jeg savner rigtig meget)...Dette her skal lige siges, at det er meget svært at skrive om, og om at bruge de rigtige ord, men jeg vil forsøge at skrive det som jeg oplevede: Jeg kan snakke med min mor, spørge hende om nogle ting, og jeg får tydeligt svar tilbage.. Igen bryder jeg sammen i gråd!! Jeg får beskeden af hende, at jeg er på rette vej, at jeg skal ha tålmodighed, skal passe godt på mine tre børn, og at hun elsker os alle, og har det godt der hvor hun er nu.. Det gav mig ro! Nu ved jeg, at min mor har det godt, og at hun ikke har de smerter, som hun havde mens hun levede..
Susanne`s besøg hos mig, har gjort at jeg er stoppet med at ryge!!!!!
At jeg har fået fred indeni m.h.t. min mor. Og at jeg ser meget mere lyst på livet.. Jeg vågner hver dag, og det første jeg gør, mens jeg stadig ligger i sengen er, at jeg trækker vejret dybt ind igennem næsen, og puster ud gennem munden.. Frisk energi ind, og den brugte energi ud.. Det giver mig en dejlig start på dagen. I stedet at tage en smøg og en kop kaffe, så drikker jeg to store glas vand, og går i bad.. Skønt!!!! Og hver dag, når jeg ser mig selv i spejlet, tænker jeg på Susanne med varme.. Hun har virkelig fået mit liv til at se lyst ud.. Og jeg er hende DYBT TAKNEMMELIG!!!!!
Der er meget mellem himmel og jord!!!!!
Med disse ord, vil jeg ønske til dem der læser dette, at man skal passe godt på hinanden, vær gode ved hinanden, og at livet skal nydes fuldt ud mens vi er her!!!


25-05-2009 - solveig Jensen

Kære Susanne.
Tak for livet. Nu kan jeg leve igen og ikke bare overleve.
Jeg har fået masser af tid til at nå alt det jeg skal nå - uden en masse rygepauser.. Jeg kom for at få clairvoyance, men gik fra dig som et helt nyt menneske. Med en masse nåle i mit venstre øre.. Og et rygestop forude. Ryger stadig lidt - men nu har jeg magten over cigaretterne og ikke omvendt.. Tak for dig og tak for mig..
Stort knus fra Solveig


24-02-2009 - Candi Lappin, B.D.

Hi my name is Candi Lappin,B.D.
I live in Bentley Alberta, Canada. I had a treatment done by Susanne it was just amazing.Well as I laid down I could feel that I was put in a protective wapping. Then my energy meridians were cleared. I felt lighter. I feel more in my heart. I felt alot of energy on different parts of my body, like a buzzing feeling. I woke up and felt so heart centred and me again. You see when my mother died I closed off my heart. I thank you from the bottom of my heart for the treatment. I feel more at peace. I feel so much love for you , so that makes it clear that you were my teacher in a past life.
You are very gifted.
Light and love blessings
Candi


29-10-2008 - Sosha

Kære dejlige Susanne.
Hvor det glæder mig at læse din besked til mig på facebook, og at den clairvoyance jeg lavede for mange, mange år siden har båret frugt, og at du endda er blevet uddannet af en så vidunderlig clairvoyant, som Maya. Jeg mødte Maya første gang for ganske kort tid siden. Vi skulle begge holde foredrag i Silkeborg, hun er rigtig, rigtig sød. Jeg bor jo i et dejligt skovhus i Jylland. Kan ikke huske, om jeg fortalte dig at min mor og hele hendes familie er fra Nexø. Min morfar havde Gornitzkas bogtrykkeri i Nexø. Rigtig god vind med at hjælpe mange mange mennesker med clairvoyance. Jeg ved at dem der går til dig vil være godt hjulpet.
Mange knus, Sosha


19-10-2008 - Thomas Anker

Hej faster Susanne.
Jeg gik jo og havde lidt problemer med min albue. Jeg havde både tennis og golfalbue på samme tid, og det er ikke så nemt at spille badminton med, så du tryllede jo lidt en times tid. Det var ikke fordi jeg troede så meget på det, men det var værd at prøve. Udover at være totalt afslappet en time, så hjalp du mig af med de problemer, hvilket jeg er meget taknemlig over.
Tusind tak!


07-08-2008 - Annie Rafn

Kæreste Susanne.
1000 tak for mit eget personlige billede, det er så smukt, bevægende og en fryd at kigge på!
Da du afleverede billedet og det kom op mod væggen, skete der virkelig mange ting i kroppen på mig.
jeg er sikker på at billedet vil få stor indflydelse på mange ting hos mig.
mange kærlige tanker og lys på din vej i fremtiden.
Annie Rafn


19-07-2008 - Kirsten Tobias

Kære Susanne.
Jeg har virkelig fået noget brugbart og jordnært at forholde mig til, har faktisk siden også følt glæde og harmoni indeni, det meste af tiden, ikke så opsat på absolut at tænke på aktiviteter, der kan startes op etc. Den med raslebøssen tænker jeg ofte på, og ler af mig selv - mest. Min ekskæreste synes længere væk i mine tanker og det handler p.t. om forholdet til mig selv, om at påskønne og nyde. TAK fordi du trådte til da.
Hermed lys og mange sol hilsner - Tak af hele mit hjerte.
Kirsten


14-05-2008 - Gita Fauerholdt

Hej Sanne.
Tusind tak for din tid og dit meget flotte svar.
Jeg må sige, at jeg har læst dit svar mange gange og helt ærligt jeg er overrasket.. hvordan?? hvordan fand... kan du ramme mig så præcist.. jeg føler, at du næsten må kende mig - jeg forstår det ikke. Men hatten af for det og specielt dig, du har da virkelig fået en gave fra gud !
Du rammer meget rigtig omkring min personlighed og om min måde at være til på, at jeg lever mere i fremtiden og frygter det værste i stedet for at være i nuet og nyde det der er her og nu!! og ja jeg har haft alt for travlt og været meget hård mod mig selv. Jeg er lidt usikker på hvad du mener med blokeringen i maven over bælte stedet, hvad er det.. og de der som mere i livet er jeg også lidt usikker på hvad du mener..
jeg tænker om det er en hentydning til at jeg har en del bøvl med maven/mavesyrer og føler det kommer når jeg har for meget om ørerne.
Jeg tolker det med som mere som om der er mere sol til mig i livet!!
Jeg kan også mærke at min nye kæreste er min fremtid og nu skal jeg bare tør tro på det - og rigtig som du siger tage små skridt... jeg blev meget ramt, af de ting du skriver til sidst om mig og ham, for det er uhyggelig rigtigt for første gang i mit liv har jeg mødt en mand der matcher mig og jeg føler mig lige med, jeg føler vi er et team/lederskab og ja vi har en masse dejlige oplevelser omkring mad, hygge, samvær osv.
Endnu en gang tak! jeg vil læse din mail flere gange..
Knus fra Gita


22-04-2008 - Isabella Misja jensen

Hej dejlige Susanne
Jeg var hos dig som "kanin" for ca. et år siden.
Det du sagde dengang, var meget overvældende. jeg blev hjulpet til at komme videre i livet.
Havde så brug for at få en clairvoyance igen, og det var selvfølgelig dig jeg søgte.
Du kunne huske noget med tre breve fra sidste snak, og jeg var paf. Der er da gået et år.
Jeg fik en god kort clairvoyance, og en god lang healing. Jeg blev noget træt efter, og har sovet. Det er som al min energi er vendt tilbage, som ved et trylleslag. Jeg har fået ordentlig jordforbindelse igen, og skævheden i kroppen har fortaget sig. Der kom og blev rettet op på mange ting. Jeg er fyldt med ny livsenergi.
Rigtig mange gange tak for din hjælp atter engang. Sender dig varme og gode tanker.
Knus og kram fra Isabella


21-04-2008 - Lone Munk Harms

Hej Susanne
Siden vi snakkede sammen, er jeg flyttet til en anden by. Det har givet mig den indre ro, som du sagde jeg havde behov for og i det hele taget har jeg brugt mange af de ting, du nævnte, i min tilværelse.
Jeg føler at jeg, ved min flytning, har formået at skabe ro og finde styrken igen. Min jordforbindelse er forbedret og jeg er ikke længere urolig for det forhold, som jeg også var i, da vi snakkede sammen.
Alt i alt har jeg været glad for din clairvoyance, den satte nogle ting i perspektiv og gav mig nogle redskaber, som jeg bruger løs af.
Mange hilsener
Lone Munk Harms


19-04-2008 - Marianne Hillemann Kaijer

Kære Susanne.
Det var en speciel oplevelse, jeg var træt og fik hovedpine senere på dagen. Healingen gjorde, at jeg kunne sove på min dårlige side. Jeg har også følt en lettere stemning, lidt bedre humør. Dog syntes jeg, der også var lidt der gjorde, at jeg blev lidt mere nysgerrig. Alt i alt en god oplevelse.
Kærlig hilsen
Marianne Kaijer


19-02-2008 - Hanne Vedelsby

Kære Susanne
Ja, jeg troede jo jeg skulle til claivoyance, men du blev guidet til en gang healing, dog efter at du havde øst ud af guldkornene, som fortsat giver ny mening.
Størst var dog oplevelsen af at få rettet de to energibaner ud. Heldigvis kunne jeg selv følge med i hvad der foregik, og fik en ret god fornemmelse for at energierne løber meget bedre og friere nu..
Men hvor var jeg dog træt da jeg kom hjem. jeg sov trygt og godt til næste dag..
Jeg lærte noget nyt og er nu blevet opmærksom på de 2 energibaner og hvordan de kan krydse hinanden og derved dræner mig for energi. Og som du sagde: i mere end en forstand spænder ben for mig selv..
Så tusind tak Susanne for en god og tryg session hos dig.. og tak fordi du holdt din aftale selvom du nu er udlært..
De bedste ønsker for dig og dit virke fremover.
Jeg er sikker på at det vil gå dig rigtig godt med både clairvoyance og healing..
kærligt lys og varme tanker fra
Hanne


17-02-2008 - Karsten
Hej Susanne.
Jeg har mange gange, ville sætte mig ned og skrive i din gæstebog, men har hele tiden gerne ville have det sidste med. Efter kun en konsultation, med Clairvoyance og Healing, hos dig i Oktober 2007 fik du ændret hele min synsvinkel på mit professionelle virkefelt. Efter konsultationen er min familie og jeg flyttet, og jeg har 100% satset på de områder, som du kunne se ville kunne blive min fremtidig. Dette har medført, at igennem en længere periode kun at have opereret nationalt, sidder jeg i dag med nøglekunder fra store dele af Europa, og det hele er blot gået derudaf siden mødet hos dig.
Jeg var som du nok kan huske meget skeptisk, men det du fortalte kunne du ikke vide på forhånd, og jeg kan kun medgive min absolut varmeste anbefalinger, til nye mennesker, som ønsker svar på en eller flere store ting i livet.
Mange hilsener
Karsten


14-02-2008 - Bitten

Hej Susanne!
Jeg har fået fjernhealing af dig igen og jeg må sande, der er mere mellem himmel og jord end man aner. Jeg har lidt meget af svimmelhed, men det er væk nu. Jeg er meget klar i hovedet, fantastisk, det er lang tid siden, jeg har haft det sådant. Jeg har fået meget mere energi, det er bare pragtfuldt. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos Susanne. Susanne, til lykke med gevinsten, jeg håber, du får en sjov tur.
De bedste ønsker til dig fra Bitten.


09-02-2008 - Bettina Bjarnø Petersen

Kære Susanne
Du er kommet så langt og du er vokset så meget det sidste år. Det har været så godt at være på clairvoyance uddannelse sammen med dig hos Maya.
Jeg kan varmt anbefale Susannes healing og clairvoyante evner. Held og lykke fremover - og tillykke med præmien du vandt på astro.dk.
Kærligst Bettina


09-02-2008 - Annette Blankschøn

Hej Susanne!
Sikke en flot hjemmeside du har fået lavet, og sikke mange nye og spændende ting der sket for dig.. Du har jo en helt speciel plads i vores hjerter..
Jeg synes jeg vil fortælle dig, at Dennis og jeg stadig tit smakker om dig - og det fordi du har gjort en stor forskel i vores liv..
Tak for det Susanne - tak for dig..
Knus og tanker Annette


08-02-2008 - Dorthe Munk

Kære Susanne.
Jeg var lige en tur forbi din hjemmeside/gæstebog, og fik lyst til at give mit besyv med.
At TAK er et fattig ord, skal jeg være den første til at erkende.
Du har bl.a. hjulpet mig med at nedsætte mit cigaret forbrug, med at få en bedre soverytme og med at ha' fået en større ro.
Da du for nogen tid siden søgte ”kaniner”, besluttede jeg at du skulle få lov til at ”låne” mig, og indrømmet, jeg var meget skepsis’ ang. hvad du kunne.
Jeg turde godt lade dig forsøge, da jeg gennem mange år har hældt til John Braad, og derfor ville være i stand at sorterer i de oplysninger du gav mig.
Helt ærlig, jeg havde aldrig forventet at du kunne ramme så meget plet som du gjorde.
Jeg erindrer dog, at du på et tidspunkt fortalte mig, at der stod en mand bag mig og masserede /nussede mig i nakken, jeg kunne ikke rigtigt finde ud af hvem eller hvad dette var.
Du fortalte mig også nogle meget private ting, som jeg dog ikke vil fortælle videre, men kan dog fortælle dig, at de er helt i tråd med, det John Braad ser.
Dette var grundlaget for en megen stor tillid fra min side, det næste skridt på vejen var så at lade dig fjernheale mig, ikke fordi jeg havde den helt store fidus til dette, men tænkte, som jyder jo ofte gør.
Nå ja hva' pokker, det er jo gratis. Holdt da helt op, for en oplevelse, og den vil jeg meget gerne forsøge at beskrive for hvem der måtte havde lyst til at læse.
Jeg ringede Susanne op, og talte et øjeblik med hende.
Dernæst lagde jeg mig rigtig godt til rette, slappe af, lukkede alle tanker ude, og var lige ved at smutte ind i drømmeland, og BANG sagde det, jeg meget tydelig fornemmede at Susanne var hos mig, jeg kunne mærke/føle hun rørte ved mig, på et tidspunkt var oplevelsen så voldsom at jeg følte, at mit hjerte var ved at blive delt i flere dele.
Jeg havde aftalt med Susanne, at jeg skulle ringe, når jeg følte mig klar til at snakke, altså efter et par timer, men det gik ikke, jeg var så urolig, og kunne slet ikke finde ro.
Jeg ringede til Susanne for at tale med hende, det første hun spurgte mig om var, om der stod en ældre, måske død mand tæt på mig.
Indrømmet her stod mit hjerte helt stille, jeg har gennem 10-12 år haft et ”spøgelse” boende hos mig, Åge hed han, han passede altid kærligt og godt på mig, men i slutningen af vores ”bekendtskab” var han flyttet ind som 3. person i vores soveværelse, han var så voldsom påtrængende, at jeg havde valgt en præst i 1998, til at hjælpe mig af med ham - troede jeg.
Susanne havde ikke en jordisk chance for at vide dette, da jeg ikke taler om ham, men det var ham, hun havde været op at "sloges" med, da jeg følte en voldsom smerte i hjertet, hun hjalp ham videre, så nu forventer jeg, han er helt væk.
Og her er så forklaringen på, hvem det var der stod bag mig, for i alle de år jeg var i kontakt med mit ”spøgelse” var han altid bag ved mig.
Jeg følte også en voldsom trang til at drikke te, hvilket jeg ikke har nydt de sidste 20 år.
Jeg er den (nu hedder det var) helt store Cola drikker og kaffe drikker.
Nu drikker jeg te i store mængder, og lidt Cola, og kaffe.
Susanne fortalte mig ligeledes, at hun følte jeg havde blokeringer i min hals.
Vi talte også om min mærkelige måde at sove på.
Vi talte lidt om disse problem, og lod den ligge der.
I løbet af nogle dage fandt jeg ud af, at jeg slet ikke røg så meget, som jeg plejede. Jeg begyndte at lægge mærke til, hvor meget jeg røg, mit forbrug var ca. blevet halveret. Det næste der skete (efter ca. 5 dage) var jeg ikke længere vågnede om natten, men fik en sammenhængende søvn på 5-6 timer.
Det var en meget mærkelig og dejlig fornemmelse, at sove så mange timer uden at vågne.
Jeg har siden 20 år`s alderen, (ak ja nu hedder det 44 år), haft meget svært ved at sove, følt en voldsom uro, og som følge deraf har min nattesøvn bestået af en dyb søvn på 2-2½ time, og så op og gå en runde, drikke lidt Cola samt nyde en smøg., og ind og sove de næste 2-2½ timer.
Mit forbrug af smøger er nu her efter ca. 3 måneder stadig halveret, hvis jeg en dag på jobbet har ekstra travlt, og måske dæmper med for meget kaffe og smøger, er det lige så sikkert som amen i kirken, at så begynder jeg at få ubehag og kvælnings fornemmelser i halsen (nej jeg fejler ikke noget, er undersøgt både i lunger og hals), jeg bliver lige ”påmindet” om at passe på mig selv.
Jeg talte med Susanne på et senere tidspunkt, for at fortælle hvordan jeg havde det, samt at jeg igen var begyndt at blive ”urolig” om natten, altså vågen mange gange.
Susanne tilbød, at hun gerne ville fjernheale mig atter en gang(Gratis, Hurra).
Jeg var denne gang meget mere forberedt på, at hun er meget stærk i sin healing, så det var med en anden forventning / glæde jeg tog imod.
Jeg formåede virkelig at slappe af og bare tag imod.
Jeg faldt i søvn undervejs og sov 4 timer i streg.
Vi talte sammen, da jeg vågnede, men ud over et dejligt velbehag, var der ikke noget at mærke, nå jo min mærkelige trang efter te var atter dukket op.
I løbet af nogle få dage kunne jeg igen sove 5-6 timer ad gangen.
Nu her i skrivende stund, er jeg stadig væk meget rolig, føler en sjælefred så dejlig.
(Og sover stadigvæk godt om natten)
Ja det var så min oplevelse af at være ”kanin”.
Jeg er slet ikke tvivl om, at der er en mening med alt, og jeg er dybt taknemlig for at min vej krydsede Susanne`s , eller omvendt.
Kærlig Hilsner og tanker.
Dorthe


03-02-2008 - Linda Petersen

Kære Susanne.
Tillykke med din uddannelse.
Jeg vil gerne takke dig for, at jeg nåede at komme med på prøve.
Jeg har fået clairvoyance og fjernhealing.
Clairvoyance er enormt spændende og kan give en god indsigt i livet, hvor nogen ting bedre kan forståes..
Fjernhealing, har jeg aldrig prøvet før og var noget skepsis ved. Det vil jeg gerne manne dybt i jorden, til de folk som siger det er noget vås.
Jeg havde en rigtig god oplevelse.
Jeg havde længe gået og følt, som havde jeg en sommerfugl i maven. En følelse man har som man er forelsket. Det er jo ikke rart at ha den følelse hele tiden uden grund + jeg følte ubehag. Jeg har et adfærdsvanskeligt barn på 15 år, som gør dagligdagen mere besværlig, måske derfor jeg havde en sommerfugl.
Susanne, endnu engang tak for fjernhealing.
Det har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har fået mere ro i både krop og sind. Jeg er derved blevet bedre til at takle mit barn, vi har fået det bedre sammen og skændtes sjældent nu, takket være jeg ikke bliver så hurtigt vred mere, ved at få flytte rundt på energien.
Jeg kan kun varmt anbefale andre at bruge fjernhealing, da det er noget der virker.
De kærligste hilsner
Linda.


22-01-2008

Kære Susanne.
Jeg har nu igen i dag oplevet din fantastisk healende kraft. Din healing i dag har haft præcis den samme fysiske effekt, som mine halvårlige besøg hos lægen, når hun retter min ryg. På 5-10 minutter forsvandt mine ryg-, hoved- og mavesmerter, og jeg fik helt ny energi.
Forrige gang du healede mig, havde jeg haft hovedpine i flere dage, og havde opgivet at gå til den fest, jeg ellers skulle til om aftenen. Efter healingen var hovedpinen væk, og jeg tog til fest til kl. 3 om natten, uden at hovedpinen vendte tilbage - heller ikke dagen efter :-)
Jeg skriver dette, både fordi jeg ønsker, du skal vide, hvor meget du har hjulpet mig, men også for at anbefale dig til andre. Du er et meget kompetent menneske med både naturtalent og humor - en rigtig god kombination!


22-01-2008 - Merete Bülow

Kæreste Susanne.
At komme hos dig og få clairvoyance var helt fantastisk - jeg mærkede så meget den kærlighed, omsorg og ydmyghed du har for dit arbejde som kanal for universet og dine budskaber, hjalp fantastisk i min egen proces. At du samtidig har healende evner, som er meget kraftfulde hjalp mig så meget med at få givet slip på nogle ting i "rygsækken" og det vil jeg sige dig inderligt tak for kære Susanne.
Jeg håber så meget, at solen vil lyse på din vej fremover, så du kan hjælpe os andre på vor vej. Var der nogen der sagde egoist - smiler..
Kæmpe knus fra Merete


29-12-2007 - anne marie seier

Hej Susanne
Har lige været inde og se lidt på din side og du har gjort mig nysgerrig smiler jeg har for mange år siden opsøgte en clairvoyant. hun sagde en masse ting men ingen af dem passede så er spørgsmålet så var hun en fupmager der bare ville hive penge ud af folk eller hørte jeg ikke ordentlig efter jeg var der i forbindelse med min brors død jeg ville vide hvorfor han tog sit eget liv det kunne hun ikke svare på så spurte jeg om hvornår jeg møder den virkelige kærlighed der svarede hun når jeg bliver 41 år og jeg blev gift når jeg 42 nu er jeg ved at blive 44 år og der er ikke sket en disse på det område jeg vil så gerne tro på det hele men det er meget svært når man ikke ved hvem der taler sandt smiler jeg er ikke vandmand for ingen ting griner jeg kan forresten godt lide dine billeder og du ser sød ud en man får tillid til griner.
knus annemarie


24-12-2007 - Bitten

Hej Susanne!
Tusind tak for healingen. Jeg har sovet meget. I dag har jeg det meget bedre psykisk, det er bare vidunderligt at have det så godt. Jeg har næsten glemt, hvordan det er at have det godt. Jeg har haft det dårligt i flere år, så det er absolut lykken dette her. Igen tusind tak! Et spørgsmål til dig, du er meget dygtig, men jeg ved, du er kanal for en healende kraft udefra, hvem var det? Jeg er bare nysgerrig. Fremover vil jeg passe bedre på mig selv.
Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår
Fra Bitten


23-12-2007 - Bitten
Kære Susanne!
Tak for en vidunderlig fjernhealing. Jeg havde en oplevelse ud af kroppen, svævede som en fri fugl. En fantastisk oplevelse, som skal opleves. Jeg kan varmt anbefale dig, Susanne til andre, der ønsker healing.
Der er mere mellem himmel og jord.
De kærligste hilsner
Bitten


21-11-2007 - Annette Blankschøn

Hej Susanne, Du skønne kvinde..
Måtte lige forbi her og se hvordan det skred frem med din hjemmeside..
Og så skal jeg da ønske dig tillykke med uddannelsen..
De varmeste og kærligste tanker Annette
der stadig er super taknemmelig for at jeg skulle møde dig i mit liv..
En mere fantastisk kvinde findes næppe..
Du vil altid have em kæmpe stor plads i mit hjerte..
Knus igen
også fra Dennis..


18-10-2007 - Susanne Hansen

Hej Sanne
Vil lige sige mange tak for den clairvoyance, du gav mig den anden dag.
Det var utroligt, alt det du kunne fortælle om mig, og efter, jeg har tænkt det igennem, kan jeg sige, alt giver mig mening. Men jeg er glad for jeg fulgte dit råd, og skrev alt ned, da det bagefter har givet mig et godt overblik.
Og tak for de forskellige øvelser, du rådede mig til at gøre. Jeg føler de allerede gør en forskel, for mig, og øver flittigt...
Jeg kan kun sige, jeg fik utrolig meget ud af den, og at jeg er glad for, at jeg var tålmodig nok, til at vente på dig. Så tak.
Og når du har tid til fjernhealing, må du meget gerne kontakte mig, da jeg gerne vil arbejde med energierne i de centrer, hvor jeg har brug for det. Og der må healing da være sagen :-)
Så vi snakkes
Kærlig hilsen Susanne


16-10-2007 - Marianne D
Kære Sanne
Du har for mig bekræftet at der ER mere mellem himmel og jord.
Uden tvivl kommer du til at gøre en forskel for masser af mennesker i fremtiden.
- Jeg har gemt din e-adr. til kundeformidling. Hos dig kommer folk ikke til at "gå" forgæves.
Alt det bedste til dig fremover!
Kærlig hilsen Marianne D

16-10-2007 - Mie Kay Krupsdahl

Hej Susanne.
Jeg takker mange gange for clairvoyancen. Der er gods i dig, du var inde på nogen ting omkring min fortid hvor jeg blev målløs, tænk sig at du bare sådan lige kan fortælle mig om ting du slet ikke aner noget om.
Du har været med til at skabe et håb i mig der er med til at få mig til at kæmpe videre. Det har været meget svært for mig på det sidste men takket være dig har jeg ikke givet op, jeg står godt plantet på jorden og kæmper videre.
Tak endnu engang.
Kærlig hilsen Mie


12-10-2007 - Oline

Hej Sanne.
Vil bare sige dig rigtig mange tak for dit meget præcise svar til mig på min private mail.
Har selvfølgelig også svaret dig på din mail, men synes også lige jeg vil rose dig offentligt. Synes du er fantastisk dygtig til dit arbejde.
Ønsker dig en rigtig god weekend.
Mange hilsner Oline


19-09-2007 - Mette

Hej Sanne.
Jeg er en af dem der har fået telefonclairvoyance af dig.
Selvom jeg langtfra forstår det hele endnu (som du ganske rigtig sagde)er jeg meget taknemlig.
Det har givet mig håbet og troen på lykken tilbage.
Jeg glæder mig til at vende tilbage når tingene begynder at falde på plads.
Hilsen Mette


05-10-2007 - Christine

Kære Susanne.
Jeg siger dig tusind tak for den fantastiske seancen i tirsdags.
Alt du var inde og berøre ramte plet, dine anvisninger har hjulpet mig så meget og jeg fik svar på mine spørgsmål hvilket har givet mig den ro jeg har så megen brug for.
Jeg ser det som en gave at få lov til at lære dig at kende, din ro, din balance og din kærlige omsorg er fantastisk og givende - tusind tak Susanne.
Og så er der jo dine smukke billeder som jeg ofte er inde for at beundre her på din flotte hjemmeside - en dag må jeg bare bestille en lille engel hos dig .. ..
De kærligste og varmeste knus og tanker.
Christine

01-06-2007 - Annette Blankschøn

Hej Susanne!
Nu kiggede jeg forbi din hjemmeside igen. Den er super flot.
Men jeg vil også benytte lejligheden til endnu en gang at takke dig Susanne. Takke dig for at du åbnede dit hjem, din sjæl og dine evner som Clairvoyant, til at hjælpe mig videre, men så sandelig også for den hjælp du har givet min dreng. Det er virkeligt stort og du vil altid være i vores tanker. Du er et vidunderligt menneske man kun kan holde af og jeg er så glad for at have lært dig at kende...
Mange Knus og varme tanker Annette (og Dennis :-)


 
 
  Susanne Anker • Høje Gladsaxe 49.2.mf. • 2860 Søborg • susanneanker77@gmail.com • tlf 28 91 08 53